Luxebed in Herentals: Vernieuwde zaak met een nog ruimer aanbod aan slaapkwaliteit


Eind oktober verhuisde Luxebed van het pand aan de Herenthoutseweg naar een nieuwe, ruime en bijzonder stijlvolle locatie aan Fraikinstraat 36. “Hier kunnen wij onze klanten een nog ruimer aanbod tonen van matrassen, bodems en boxsprings en een uitgebreide collectie bedlinnen. Allemaal met de topkwaliteit die ze al jaren van Luxebed gewoon zijn. En dat zonder parkeerproblemen, want onze nieuwe zaak heeft achteraan een parking voor het cliënteel”, licht zaakvoerder Mark Verstraeten toe.


Twee decennia ervaring


Mark is al 25 jaar bezig met slaapcomfort. Hij is begonnen in Antwerpen en sinds vijftien jaar gevestigd in Herentals. “Met onze nieuwe locatie verruimen we ons aanbod en daardoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn. Mijn echtgenote Christel stapt mee in de zaak en zal zich vooral bezighouden met alles wat textiel en accesoires is, zo vullen wij elkaar beter aan. Op deze nieuwe locatie is ons gamma veel breder dan wat Luxebed tot nu toe kon bieden. Zowel wat betreft slaapsystemen als bedtextiel. Kwalitatieve textielmerken zoals Kardol & Verstraten, Nafnaf,Marco polo,Hekkert&vanderleen,Essenza ,Beddinghouse Flamant en Domilin vind je bij ons terug.”


Eigen gemaakte matrassen en boxsprings


“Ons sterkste punt is zonder twijfel ons private label. Wij maken zelf matrassen en boxsprings, met een top-afwerking. Het hele proces, van bestelling tot levering, neemt slechts twee weken in beslag. Als zou blijken dat de door de klant gekozen matras toch niet goed slaapt, omdat die bijvoorbeeld te hard is, passen wij deze gratis aan in ons atelier. Dit gebeurt zelden, maar we bieden wel de mogelijkheid. Zo’n na-service is voor ons heel belangrijk, aangezien je gemiddeld één derde van je leven doorbrengt op een slaapsysteem.”
De private label-boxsprings van Luxebed worden à la carte gemaakt: pootjes, bekleding, hoofdbordmodel, … worden verwerkt naar eigen smaak en stijl. Je matras is dus nagelnieuw, de kwaliteit is top. “We hebben bij Luxebed natuurlijk veel meer dan enkel dit private label. Zo bieden we bijvoorbeeld de volledige M Line-collectie aan. M Line gebruikt een super ventilerend viscoseschuim op basis van een 3D-Hybride techniek. Hierdoor biedt deze matras het ultieme comfort. M Line werd verkozen tot beste matras volgens de Consumentenbond en biedt een 90-dagen omruilgarantie. En dat wil wat zeggen!” verder ook nog bijkomende merken boxsprings: Wonderland,en Kuperus(Nieuw vanaf 05/06/2016 Avek )


Accessoires die je doen dromen


Er zijn veel accessoires die je beter doen slapen. Zo heeft Luxebed mooie matrasbeschermers op ieders maat: personen met een verhoogde transpiratie of een allergie voor huisstofmijt, alsook een cooldown hoes voor een fris gevoel tijdens de slaap. Zo’n smartsleeve kan jouw slaapervaring enorm verbeteren. Wist je dat er zelfs relaxerende smartsleeves zijn met een toplaag die eucalyptusextracten bevatten? “Wat weinig mensen weten, is dat ook het hoofdkussen heel belangrijk is voor een goede lighouding. Zo kan het best zijn dat je een goede, nieuwe matras hebt, maar doordat je slaapt op een oud, onaangepast hoofdkussen je toch niet lekker slaapt. Ons gamma bevat hoofdkussens met verschillende lighoogtes en profielen. Wij geven hierover graag de nodige informatie op maat.”


Levering wanneer het jou past


“Wij staan zelf in voor de levering. Dit vinden wij heel belangrijk, omdat wij op die manier de vragen van onze klanten meteen perfect kunnen beantwoorden. Oude matrassen en verpakkingsmateriaal worden door ons terug meegenomen . Bovendien leveren we op elk moment van de dag, zoals het jou past . Een dag vrij nemen van het werk of uren moeten wachten tot de leverancier er eindelijk is, is bij ons dus niet aan de orde.”


Helemaal zen, met een ZEN waterbed


Luxebed biedt eveneens ‘Zen’ aan, een nieuw en revolutionair waterbeddensysteem, dat te ontdekken valt in de vernieuwde toonzaal. “Bij waterbedden is de na-service belangrijker dan bij welk ander bed ook. Als er bijvoorbeeld een verwarmingselement stuk gaat, garanderen wij een herstelling diezelfde dag. Zo kunnen wij onze klanten een goede nachtrust garanderen.”