Bedtextiel

Wij bieden u een groot assortiment textiel. U kan bij ons terecht voor dekbedden, dons, wol, anti-allergie 90°, natuurzijde, Cashmere. Wij verdelen de merken Cassenz, Smartsleeve, Beddinghouse, Rivièra Maison, Kardol&Verstraten, Innersleep, Hekkert&Vanderleen,Yellow, Descamps, Bella Donna, Marco Polo, Pip, Essenza, Ducky Dons, Drôme, Bugatti, e.a

Voor bedtextiel hebben wij de merken Kardol&Verstraten, Beddinghouse,Yellow, Hekkert&Vanderleen, Bella Donna, Marco Polo, Descamps, Pip, Essenza  permanent op voorraad. Verder nog matrasbeschermers, anti-transratie(Smartsleeve), moltons, matlassee en wollen onderdekens. Ook voor ons enorm breed gamma aan hoofdkussens kan u steeds bij ons terecht.In de collectie Cassenz hoofdkussens beschikken we over testkussens die gedurende enkele dagen gratis mee op proef kunnen genomen worden zonder verdere aankoopverplichting . Op deze manier is men steeds zeker van de juiste aankoop .

Smartsleeve Matrasbeschermers

Een revolutionaire slaaptechnologie.Bezorgt overmatig zweten u slapeloze nachten ? dan is er voor u de Smartsleeve matrasbeschermer die uw slaapcomfort optimaliseert.De driedimentionale textuur is veerkrachtig,ventilerend en vochtregulerend. Niet alleen transpiratie kan uw slaap ernstig verstoren. Ook muggen,stress of allergieen kunnen uw nachtrust verzieken.Daarom heeft smartsleeve textiel behandeld met microcapsules die een substantie vrijgeven door middel van wrijving. Zo is er eucalyptus tegen muggen,lavendel tegen stress en probiotica tegen allergenen.Specifiek voor incontinentieproblemen wordt er een waterdichte film gelegd op het textiel.Zorg dus voor een gezond slaapklimaat en bescherm uw slaap met smartsleeve . Vraag vrijblijvend naar ons advies. www.smartsleeve.be


Een hoofdkussen dat het lichaam perfect ondersteunt. Het geheim van Cassenz zit hem in de veerkracht van de zuivere Talalay Latex die geperforeert een optimale ventilatie geeft . De werking is eenvoudig maar bijzonder effectief. De collectie wordt aangevuld door de Exclusive lijn die een extra comfort bied door een laag ganzendons bovenop de latex te voorzien . Dit geeft een optimale steun , de natuurlijke vorm en stand van de ruggenwervels en van de tussenschijven, in elke slaaphouding. Door deze ondersteuning wordt de druk van het hoofd en schouders weggenomen. de Cassenz hoofdkussens bieden het lichaam evenwichtige steun op de plaatsen waar dat van nature nodig is. Een goed en correct hoofdkussen draagt bij tot een gezonde slaap die de stress wegneemt en fit doet ontwaken.voor de juiste aankoop vraag naar onze Cassenz testkussens.www.cassenz.nl/monaco.html

Hoeslakens, bovenlakens, dekbedovertrekken  in katoen, jersey, satino of flanel kan in alle maten gemaakt worden. Alsook topperhoeslakens zitten in onze collectie Bella Donna.

 

Donzen dekbedden:

Cassenz Comfort 90:Vulling: 90% europese ganzendons,tijk: 100% mako katoen.Een heerlijk donzen dekbed met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Cassenz Select 90:Vulling: 90% mazurische ganzendons,tijk: 100% mako katoen.Door de hoogwaardige dons is er minder vulling nodig dan bij de Comfort 90. Hierdoor wordt het dekbed comfortabeler, zeker met de fijnere kwaliteit tijk.

Cassenz Luxury:Vulling: 100% siberische ganzendons,tijk: 100% mako katoenen batist.Dit dekbed is door de grootvlokkige dons en de superfijne tijk een genot om onder te slapen. Het dekbed voel je bijna niet!

Cassenz Exclusive:Vulling: 100% tibetaanse ganzendons,tijk: 100% tencel batist.Een zeer hoogwaardig dekbed. Dit dekbed is door heerlijk zachte tencel tijk in combinatie met de zeer grootvlokkig dons, een absolute verwennerij.Ook voor donsreiniging van om het even welk merk kan u bij ons terecht.

Een dons gaat een leven lang mee. Een 5 jaarlijkse reiniging is aanbevolen . Door de vochtregulerende werking neemt het dons elke nacht ongeveer 1dl vocht en zweet per persoon op.Dit wordt tijdens het verluchten weer afgegeven.Transpiratievocht laat echter residu’s na op de donsvlokken. Zij worden plakkerig, gaan samen klitten en vormen zelfs klonters. Door vermindering aan volume is er dan ook minder isolatie en biedt het deken minder warmte. Daarnaast verlengt een regelmatige reiniging de levensduur van de donsdeken. Bij de reiniging wordt de dons volledig uit de tijk (doek) gehaald en in een speciale machine vakkundig gewassen, hersteld en ontdaan van stof en gruis. De tijk wordt apart gewassen of indien noodzakelijk vernieuwd. Het donsdeken kan ook verlengd of verbreed worden en kan eventueel bijgevuld worden.De reiniging gebeurt door een gespecialiseert bedrijf.