Luxebed Private label matrassen : Innovatieve matrassystemen met een maximum aan ligcomfort

Goed, comfortabel en gezond slapen is belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen eisen een maximaal ligcomfort en hygiënische matrassen.

Private label zonder meer onze grootste troef.Doorgevende research leverde zelfgemaakte matrassen met een topafwerking op.Het hele proces,gaande van keuze door de klant tot levering,neemt 2 weken in beslag.En het ontwerpen staat nooit stil.Vanaf januari 2014 worden onze matrastijken vervaardigd uit oerdegelijk Belgisch linnen,mooi, luxueus en haast onslijtbaar.

Onze Caressa en Fiorenza: De kern van deze matras is een 7-zone pocket,met comfortzones voor bekken-lenden en schouderstreek.Als afdeklaag wordt Talalay latex of koudschuim (HR) gebruikt.Beide opties staan garant voor een goede ventilatie en extra ligcomfort.De stof is doorstikt met een samenstelling van wol en zijde.De matras is geschikt voor gebruik op vlakke en verstelbare bodems.Ze is verkrijgbaar in soft,medium,firm en extra firm .

Onze Ashanti:Deze kern is een 7-zone Multipocket,met de zelfde afwerking als de Caressa en Fiorenza .

Onze Supremé:Deze kern is een High-low multipocket,met afwisselend hoge en lage veren die zorgen voor extra comfort in de verenkern.Als afdeklaag wordt Talalay latex of 3D HR schuim gebruikt.Beide optie's staan garant voor een goede ventilatie en ligcomfort.De Ashanti en Supremé kunnen afgewerkt worden met  wol en wilzijde met daarbij de optie Paardenhaar(natuurlijk slapen).

NIEUW : Begin 2014 Fiorenza Plus . Deze zal ons gamma vervolledigen .  De kern van deze matras is een driedelige pocketveer, met 7-zone binnenkern. Op de binnenkern wordt langs beide zijden een laag van 3 cm stretchpocket bevestigd.Deze beiden samen zorgen voor een hoog ligcomfort en optimale ondersteuning. Deze matras is verkrijgbaar in soft,medium en firm.

Bijkomend kunnen ook al de matrassen uit onze private label collectie op elke maat gemaakt worden . Denk daarbij aan caravans,motorhomes, twijfelaarbedden, Bretoense bedden e.d

Bovenop onze collectie bieden we ook matrassen van de volgende merken : Drôme, Biogreen, M-Line, Kuperus e.a

LONG LASTING SPRING TECHNOLOGY

• LLST matrassen staan voor handgemaakt comfort, perfecte ondersteuning en drukverdeling, uitmuntende ventilatie en duurzaamheid
• Een traditioneel handgemaakte luxueuze matras van natuurlijke materialen

ONDERSTEUNING EN DRUKVERDELING

• De 2 of 4 lagen xs pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam
• Elke laag ondersteunt net iets meer zonder dat dit voor ongewenste drukpunten zorgt
• De onderste laag gezoneerde pocketveren geeft de juiste opwaartse ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dit nodig heeft
• De LLST matrassen hebben maar liefst 1200 of 2000 ondersteuningspunten die zich individueel aanpassen aan de vorm en de gewichtsverdeling van het lichaam om een persoonlijk slaapcomfort te bieden.

M Line Matrassen aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten

De M Line Slow Motion-matrassen zijn vervaardigd uit het unieke M Line visco elastische schuim; gecombineerd met een HR schuim basis en/ of een basis bestaande uit pocketveren. Het visco elastische schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het M Line visco elastische schuim snel. Hierdoor voelen de Slow Motion- matrassen direct comfortabel aan en vergt het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

Marc Herremans

De succesvolle oud-triatleet en huidig coach Marc Herremans gaat een samenwerking aan met  M Line. Samen met andere (ex-)topsporters wordt Herremans in België het gezicht van de sportieve campagne ‘sleep well, move better’.

De slaapsystemen van M Line kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen, waardoor het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Het lichaam neemt een ontspannen houding aan, spieren en zenuwen worden minder belast en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor slaap je rustiger en heb je meer energie voor de dag. Een uniek slaapconcept, bij uitstek geschikt voor topsporters. Herremans beaamt dit: “Ik vraag nog iedere dag het uiterste van mezelf. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om goed te rusten. Overdag, maar zeker ook ’s nachts. Ik geloof dat veel topsporters dit nog onderschatten, sterker nog; slaap is misschien wel de meest onderschatte training. In mijn rol als coach is het mijn taak sporters hierop te wijzen en te begeleiden. M Line helpt me daarbij.”

Onder meer de Nederlandse, olympisch kampioenen Mark Tuitert, Epke Zonderland en paralympisch kampioene Marlou van Rhijn maken gebruik van de kennis en kunde van M Line. Marc Herremans is één van de eerste Belgische topsporters die een samenwerking aan gaat met de beddenfabrikant. Wielrenner Sep Vanmarcke ging hem een jaar geleden voor.